ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΤ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΔΙΗΜΕΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΤ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΔΙΗΜΕΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ και το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ενημερώνουν τους εκατοντάδες απασχολούμενους στον κλάδο των τροφίμων και ποτών που έχουν ήδη παρακολουθήσει τα διήμερα σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων στα Δωδεκάνησα το διάστημα 2019-2023 ότι έχει ενεργοποιηθεί η διαδικασία εξ αποστάσεως ηλεκτρονικής εξέτασης όπως έχει διαμορφωθεί από τον ΕΦΕΤ για την έκδοση του απαραίτητου πιστοποιητικού κατάρτισης.

Όπως γνωρίζετε, την επίσημη βεβαίωση του σεμιναρίου την εκδίδει ο ΕΦΕΤ σύμφωνα με την ΥΑ 14708/07 (άρθρο 9, παρ. 13) μετά την επιτυχή περάτωση της προβλεπόμενης γραπτής δοκιμασίας (εξετάσεις).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΦΕΤ, οι εξετάσεις αξιολόγησης των καταρτισθέντων από τους φορείς υλοποίησης προγραμμάτων Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων Επιπέδου-1 από το 2019 μέχρι και σήμερα θα διενεργούνται μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής εξέτασης (e-exam) κι όχι δια ζώσης στα νησιά όπως γίνονταν πριν από την περίοδο της πανδημίας.

Οι συμμετέχοντες των σεμιναρίων είναι απαραίτητο να συμπληρώσουν τη παρακάτω φόρμα ώστε να ταυτοποιηθούν από το ΚΕΚ και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου ως δυνητικοί εξεταζόμενοι και στη συνέχεια θα λάβουν εντός 15 εργάσιμων ημερών οδηγίες στο email τους για τη διαδικασία εξέτασης καθώς και το εγχειρίδο του ΕΦΕΤ με την εξεταζόμενη ύλη του σεμιναρίου (για την περίπτωση που το έχετε χάσει).

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ :

https://forms.gle/QdSBUkgZArARjoH36

 

Η εξέταση δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής. Κάθε εξεταζόμενος μπορεί να συμμετάσχει στις εξετάσεις του ΕΦΕΤ όποτε το επιθυμεί αφού ακολουθήσει την διαδικασία που θα σας αποσταλεί στο email σας μετά την ταυτοποίηση.