18.000 συμμετοχές από 42 νησιά του Νότιου Αιγαίου στα σεμινάρια για τα  νέα επικαιροποιημένα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2021

18.000 συμμετοχές από 42 νησιά του Νότιου Αιγαίου στα σεμινάρια για τα νέα επικαιροποιημένα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2021

Με τον εντυπωσιακό αριθμό των 13.000 συμμετοχών από 42 νησιά του Νότιου Αιγαίου ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια τηλεκατάρτισης πάνω στα Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Τουρισμού.

13000 εργαζόμενοι, επαγγελματίες και ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης για την ασφαλή λειτουργία του εργασιακού τους χώρου  ενημερώθηκαν, καταρτίστηκαν και να επανακαταρτίστηκαν στα  νέα επικαιροποιημένα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2021

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν δωρεάν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μέσω του αυτοδιοικητικού Κ.Ε.Κ. Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, στο πλαίσιο των έργων «Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης και Κατάρτισης στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες».

 

Τα προγράμματα των σεμιναρίων κάλυψαν  τα Πρωτόκολλα του τουριστικού κλάδου συνολικά και των επιχειρήσεων, στις εξής βασικές κατηγορίες:

 

1. Ξενοδοχειακός Κλάδος / Τουριστικά Καταλύματα 

2. Τουριστικά Γραφεία - Λεωφορεία/ Ενοικιαζόμενα Οχήματα/ Ημερόπλοια / Σκάφη Αναψυχής

3. Λιανικό Εμπόριο Τροφίμων και Ποτών / Παροχή Υπηρεσιών Καλλωπισμού

4. Εστίαση - Επισιτιστικός Κλάδος / Εστιατόρια / Καφέ / Μπαρ

 

Ακολουθώντας τις εξελίξεις και με βάση τις νέες επιταγές επιμόρφωσης λόγω της πανδημίας, οι εξ αποστάσεως εκπαιδεύσεις υλοποιήθηκαν διαδικτυακά, μέσα από την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης του ΚΕΚ, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόσβαση στην επιμόρφωση σε όλους τους νησιώτες, άμεσα και χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.