ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων με πιστοποίηση ΕΦΕΤ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων με πιστοποίηση ΕΦΕΤ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023

Νέα προγράμματα κατάρτισης «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων με πιστοποίηση ΕΦΕΤ» θα υλοποιήσει το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου σε συνεργασία με το Κ.Ε.Κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου ανταποκρινόμενο στις νέες οικονομικές συνθήκες αποφάσισε την υλοποίηση του σεμιναρίου με μειωμένο συνολικό κόστος στα 60 ευρώ ανά εκπαιδευόμενο από το οποίο τα 30 ευρώ αφορούν το παράβολο συμμετοχής στην εξέταση του ΕΦΕΤ.

Η εκπαίδευση διαρκεί 10 διδακτικές ώρες, και θα υλοποιηθεί με σύστημα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης  σε 2 ημέρες

ΤΜΗΜΑΤΑ για εγγραφή 

 

σεμινάριο 16-17 : ΣΑΒΒΑΤΟ 16  & ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023   9:00-13:30

 

ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ

Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτά θα έχουν όσοι κάνουν αίτηση και πληρώσουν τη συμμετοχή τους 40 μέρες πριν το κάθε σεμινάριο ή μέχρι να καλυφθούν οι διαθέσιμες θέσεις με ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.

Η προθεσμία παραλαβής της αίτησης είναι η Τετάρτη 1/11/2023 11:00 ώστε να αποστείλουμε το φάκελο στον ΕΦΕΤ για έγκριση των σεμιναρίων 40 ημέρες πριν τη διεξαγωγή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει :

α) να συμπληρώσουν την αίτηση που θα βρουν στους παρακάτω συνδέσμους και να τη στείλουν είτε ως φωτογραφία είτε σκαναρισμένη στο email kekgendam@gmail.com.  ΠΡΟΣΟΧΗ ! Η ΑΊΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF      

β) να καταβάλουν το κόστος συμμετοχής 60€ στο τραπεζικό λογαριασμό του ΚΕΚ στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  IBAN: GR7901104610000046147552783 με αιτιολογία το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ του εκπαιδευομένου και το ΑΦΜ τους ώστε να κατοχυρώσουν θέση συμμετοχής

Όσοι έχουν ήδη υποβάλει το προηγούμενο διάστημα ηλεκτρονικά την αίτησή τους, μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το ΚΕΚ στο 2241070615  για να δηλώσουν τμήμα.

Σε περίπτωση συμπλήρωσης των παραπάνω τμημάτων θα δημιουργηθούν νέα σε μεταγενέστερες ημερομηνίες ενώ αν δεν συμπληρωθεί σε ορισμένα ο ελάχιστος αριθμός ατόμων θα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για νέες ημερομηνίες.

Με την πληρωμή σας, μπορείτε να παραλάβετε από το ΚΕΚ προσωρινή βεβαίωση ένταξή σας σε σεμινάριο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τυχόν έλεγχο από αρμόδιους φορείς.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε τηλεφωνικά 10:00-3:00  στο ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς : 2241070615 ή στείλτε email στο kekgendam@gmail.com

 

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν εξ’ αποστάσεως και μπορούν να τα παρακολουθήσουν διαδικτυακά όλοι οι κάτοικοι των Δωδεκανήσων με  τη χρήση H/Y LAPTOP TABLET ή SMARTPHONE με κάμερα και μικρόφωνο.

Το σεμινάριο σύμφωνα με την Υ.Α. 14708/2007 του Υπουργείου Ανάπτυξης είναι υποχρεωτικό να το παρακολουθήσουν επιχειρηματίες και υπάλληλοι που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που εμπορεύονται, διακινούν, παράγουν ή μεταποιούν τρόφιμα και ροφήματα. Οι επιχειρήσεις έχουν υποχρέωση να έχουν καταρτισμένο όλο το προσωπικό τους που έρχεται σε επαφή με τρόφιμα (συσκευασμένα ή μη) διαφορετικά υπόκεινται σε διοικητικά πρόστιμα κατόπιν ελέγχου.

 Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι για να πάρουν το απαραίτητο πιστοποιητικό κατάρτισης είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην αξιολόγηση η οποία διεξάγεται εξ’ αποστάσεως από τον ΕΦΕΤ σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από το ΚΕΚ και το Επιμελητήριο. Το πιστοποιητικό έχει ισχύ εφ’ όρου ζωής και είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.