ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ – ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ – ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ σε  Εστιάτορες, F&B Manager, Σερβιτόροι κ.α.

ΣΤΟΧΟΣ του προγράμματος είναι να μπορούν οι καταρτιζόμενοι να συνθέσουν το δικό τους μενού συνδυάζοντάς το με το κατάλληλο κρασί, γνωρίζοντας τις βασικές αρχές σύνθεσης εδεσματολογίου και τις ποικιλίες των οίνων.

  • ΏΡΕΣ 18
  • Σύνολο Μαθημάτων 6
  • Θέσεις 50
  • Κατηγορία Εστίαση

  • Τοποθεσία
    Κυκλάδες/Δωδεκάνησα Εξ'αποστάσεως
Οι εγγραφές έχουν κλείσει